De Bronco Brothers op uw zakelijke evenement?

Dat kan …

Een diner, event of netwerkborrel wordt nét wat specialer met de Bronco Brothers! De gezellige klanken sluiten perfect aan op uw zakelijke gelegenheid. Daarbij spelen de Bronco’s in op de sfeer van uw event en de wensen van uw gasten. Geen vaste speellijst, statische band op het podium of overstemmende muziek, maar heerlijke klanken, afwisseling en volop gezelligheid. Verras uw gasten en laat de Bronco Brothers hun harten veroveren!

Bekijk hier alvast een selectie van voorproefjes!

De Bronco Brothers zijn te boeken voor uw receptie, diner, beurs, (buiten)event, evenement, open dag, bedrijfsfeest, bedrijfspromotie(event), jubileum, afscheidsfeest, kerst- of nieuwjaarsborrel of receptie. Heeft u zelf een evenement in de planning staan waarbij u ons denkt te kunnen inzetten schroom dan niet om contact met ons op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Mag het een tikkeltje brutaler? Dan kunt u ook kiezen voor ons pop-trio “De Zebra’s” (ook te boeken als duo).

 De Zebra’s spelen een op maat gemaakt themalied op een verkiezingsdag van het beste Leerbedrijf.

Uitbreiding?

Wilt u niet twee maar drie muzikanten? Geen probleem! U kunt dit duo eenvoudig uitbreiden tot een trio. Kies uit een extra gitarist, percussionist of accordeonist.

Liever een iets zakelijkere uitstraling van de muzikanten dan een nostalgische? Geef dit aan ons aan, dan houden we hier rekening mee!

Boek de Bronco Brothers.

Informeer naar beschikbaarheid en prijs